Bekijk de desktop versie

Arrangementen die bij ons te boeken zijn!

 

Herfst/Winter Arrangement

Om met de koude dagen weer heerlijk een beetje te kunnen ontspannen en vooral warm te blijven, krijg je bij dit arrangement een heerlijke Back Treatment, gevolgd door een 100 minuten durende gezichtsbehandeling (keuze uit de Vitamin of Sensitive Skin Treatment). Meer informatie over beide behandelingen kan je vinden onder het kopje Behandelingen. Ook zit er een heerlijke paraffine handpakking bij het arrangement in begrepen.

In plaats van €134,00 betaal je nu €105,00

 

Lente/Zomer Arrangement

De zomer is in aantocht, je hebt weer een heel jaar gehad en bent weer toe aan vakantie en gaat de zon opzoeken! Dan is het erg prettig om, voordat je op vakantie gaat, je gezicht nog even uitgebreid te laten verzorgen door ons met een 70 minuten durende gezichtsbehandeling (keuze uit de Vitamin of Sensitive Skin Treatment), aangevuld met het verven van je wimpers en wenkbrauwen. Voor meer informatie over de gezichtsbehandeling(en) kan je vinden onder het kopje Behandelingen. Zo heb je niet telkens last van het feit dat je mascara of wenkbrauwpotlood eraf gaat in het water. De verf blijft gemiddeld zo’n 3 tot 4 weken goed zitten, dus ideaal voor je vakantie! En om je dan helemaal “vakantieklaar” te hebben epileren we ook nog is je wenkbrauwen.
Daarbij krijg je een heel prettig serum mee met spf30 voor onder je dagcrème, zodat je goed beschermd bent tegen de straling van de zon.

In plaats van €111,00 betaal je nu €90,00

 

Zwangerschapsarrangement

Als je een kindje verwacht, voelt het fijn om je lichaam extra goed te verzorgen.
Er gebeurt van alles in je lijf en met al die veranderingen is ontspanning heel belangrijk. Bij dit arrangement mag je heerlijk genieten van een 70 minuten durende gezichtsbehandeling (keuze uit de Vitamin en Sensitive Skin Treatment), meer informatie hierover vindt je onder het kopje Behandelingen, Verder worden de onderbenen heerlijk gescrubd en daarna heerlijk ingemasseerd met een verzorgende bodylotion. Tot en met de 25e week van je zwangerschap kun je nog heerlijk genieten van deze behandeling!
Daarbij krijg je van ons een serum van Dr. Grandel met spf50 van ons mee die je onder je dagcrème kan aanbrengen, want als je zwanger bent is het zeer aan te raden om jezelf goed te beschermen tegen de zon.

In plaats van €115,00 betaal je nu €90,00
Zwanger collage