Bekijk de desktop versie

Want je gezicht is je visitekaartje!

Algemene Voorwaarden

 

1.10. Om de afspraken zo prettig mogelijk te laten verlopen zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing op elke behandel afspraak. Het is niet mogelijk een behandeling/afspraak te ondergaan zonder akkoord te zijn gegaan met deze algemene voorwaarden.

 

1.11. Toegankelijkheid. De salon bevindt zich aan de achterkant van de (hoek)woning. Om de salon te betreden is er een klein hoogteverschil/drempel. Klanten dienen hier rekening mee te houden.

 

1.12. Afspraken. Er wordt uitsluitend op afspraak gewerkt. Bij het maken van de afspraak worden NAW-gegevens geregistreerd en dient de klant akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden. Indien je onze afspraak bent vergeten of onze afspraak niet minimaal 24uur van tevoren hebt geannuleerd zijn we genoodzaakt het bedrag van de desbetreffende afspraak in rekening te brengen.

 

1.13. Houdt er rekening mee dat je bij gezichts- en deelbehandeling onze stoel in horizontale stand gezet wordt. Met deze diensten kunnen we je helaas niet zittend behandelen (Dit ivm. bijv. een nek- of rughernia).

 

1.14. Vanzelfsprekend verwachten we wederzijds respect en een goede lichaamshygiëne van de klant tijdens de afspraak.

 

1.15. Wanneer een klant elders onder behandeling staat (bv. huisarts en/of dermatoloog), dient de behandelaar akkoord te zijn met het ondergaan van de behandeling. De klant is zelf verantwoordelijk voor het inwinnen van deze informatie. Beauty Faces geeft geen medische behandelingen en stelt geen diagnoses.

 

1.16. Contra-indicaties. Een aantal contra-indicaties voor een behandeling zijn:

 

– De griep
– Zonverbranding, eczeem, psoriasis, infecties, ontstekingen of een huid die daar nog herstellende van is
– Als in de laatste 3 maanden voor de behandeling cosmetica is gebruikt voor huidverbetering (bv. microdermabrasie of een chemische peeling)
– Bij huidkanker op de betreffende te behandelen huid. Bij een huid die medisch overgevoelig is en zeer makkelijk een litteken ontwikkeld is in overleg behandelen mogelijk
– Epilepsie, hartaandoeningen/pacemaker, diabetici, bloedstollingsziekte
– Een (gezichts)behandeling is niet schadelijk tijdens een zwangerschap, echter veranderd de haargroeicyclus vanwege de zwangerschap, waardoor resultaat niet altijd gegarandeerd is (bv. met het harsen of epileren). Hoe later je in de zwangerschap zit, hoe meer het wordt afgeraden om te lang op je rug te liggen
– Op oogleden behandelen kan oogletsel veroorzaken en is daardoor niet te behandelen
– Binnen 4 weken na gebruik van hormoonmedicatie of hormoonzalf tbv. acné
– Bij gebruik van stollingsmiddelen, steroïden of vitamine A zuur, eerst overleggen met de behandelend arts of behandelen mogelijk is
– Spataderen bij het harsen

 

1.17. Medewerkster(s) van Beauty Faces behoudt ten alle tijde het recht om een afspraak te weigeren. Ook kan er tijdens een massage worden besloten de behandeling te staken. Erotisch getinte massages zijn uitgesloten.

 

1.18 Betaling dient bij de afspraak per pin of contant te geschieden.

 

1.19. Aansprakelijkheid. Een afspraak bij Beauty Faces is geheel op eigen risico. Beauty Faces is niet verantwoordelijk/aansprakelijk te stellen voor materiële en/of immateriële schade ontstaan voor, tijdens of na de afspraak.

 

1.20. Indien je jonger bent dan 16 jaar hebben we toestemming nodig van je ouders of voogd.

 

1.21. Wijzigingen Algemene Voorwaarden. Beauty Faces kan ten allen tijde de Algemene Voorwaarden en tarieven voor behandelingen wijzigen.

 

 

Privacyverklaring:

 

2.10. Beauty Faces, beheert door Anika van Brussel en gevestigd aan de Suurhoffstraat 15, 8015 AH te Zwolle, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

2.11. Door gebruik te maken van de website en diensten van Beauty Faces geef je aan het privacy beleid te accepteren.

 

2.12. Beauty Faces respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en diensten en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die wordt verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

 

2.13. Bij gebruik van de diensten van Beauty Faces worden de volgende gegevens geregistreerd: Naam, adresgegevens, telefoonnummer, emailadres, geboortedatum, evt. medicijngebruik en evt. bestaande allergieën. Deze gegevens worden geregistreerd om onder andere contact met de klant op te kunnen nemen en rekening te kunnen houden met betrekking tot de dienstverlening. Voor het evt. opstellen van een factuur worden tevens adresgegevens geregistreerd.

 

2.14. Beauty Faces bewaart de hierboven genoemde persoonsgegevens 7 jaar (verplichte bewaartermijn voor de belastingdienst) en gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens, zodat deze niet toegankelijk zijn voor onbevoegden.

 

2.15. Beauty Faces verstrekt geen persoonlijke of medische gegevens aan derden zonder toestemming van de klant.

 

2.16. Heb je vragen over het privacybeleid van Beauty Faces of wil je je gegevens laten wijzigen of laten verwijderen, dan kun je contact opnemen met ons via info@beautyfaces.nl.

 

2.17. Beauty Faces behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. De meest actuele versie kan je altijd raadplegen op www.beautyfaces.nl