Bekijk de desktop versie

Want je gezicht is je visitekaartje!

Product Van Het Moment!

Wij lichten af en toe speciaal een huidverzorgingsproduct uit, dit om je wat meer te laten weten wat elk product in houdt. Erg leuk en handig! En om het dan nog extra leuk te maken geven we op dat moment 10% korting op dat specifieke product. Wil je weten wat het huidige Product Van Het Moment is? Klik dan hier.

10% Kortingsactie!

Elke keer als je bij ons een (deel)behandeling gehad hebt, kan je direct een volgende afspraak in de salon voor je nieuwe (deel)behandeling met ons inplannen. Als deze afspraak binnen de volgende 2 maanden valt dan krijg je automatisch op je volgende (deel)behandeling 10% korting. Niks moet natuurlijk, maar het is wel leuk meegenomen!

Facebookactie!

Naast bovenstaande actie houden wij ook af en toe leuke Deel&Win actie’s op onze Facebook pagina. Hoe werkt het?

Simpel! Je gaat naar onze Facebook pagina, je Liked Schoonheidssalon Beauty Faces, je kijkt wat onze actuele actie is (kan zelfs een gratis behandeling zijn!), dan tag je jezelf in de desbetreffende foto en deel je het bericht/foto op je eigen tijdlijn. Het mooiste is nog dat je elke keer weer opnieuw mee doet met elke nieuwe actie aangezien wij elke keer weer een naam uit de kom trekken van een ieder die ons geliked heeft!