Bekijk de desktop versie

Want je gezicht is je visitekaartje!

Visagie

Anika Roelink wist van kinds af aan al dat het vak visagiste voor haar weg gelegd was, daarom besloot zij na de opleiding voor schoonheidsspecialiste haar hart te volgen en is toen op zoek gegaan naar een visagieopleiding. Zo is zij terecht gekomen bij één van de beste visagieopleidingen in Nederland, genaamd Mieke Petiet.
Ondertussen heeft zij zich meer en meer verdiept in de wereld van visagie, mode en de laatste trends.
Je kunt bij ons terecht voor de meest naturelle make-ups tot de meest excentrieke make-up looks!Collage Visagie

Dag of avond make-up

In de salon kan je terecht voor adviezen en tips over hoe je het beste een make-up kunt aanbrengen, en natuurlijk is het ook gewoon mogelijk om deze professioneel aan te laten brengen.

 

Bruidsmake-up

Trouwen is voor elke vrouw een van de mooiste momenten uit haar leven. In de voorbereidingen alleen al gaat ontzettend veel tijd zitten, zodat er vaak weinig tijd overblijft voor jezelf. Uiteraard wil je er op je mooist uit zien op deze bijzondere dag. Dan kunnen wij je daarbij helpen!
Allereerst maken we een afspraak voor je proefmake-up waarbij we letten op je persoonlijke wensen en de kleuren van je bruidsjurk, boeket en je eigen oogkleur. Het kan zijn dat je van jezelf niet gewend bent om veel make-up te dragen of misschien juist wel veel, ook dit bespreken we grondig bij de proefmake-up zodat je je wel jezelf voelt op de bijzondere dag.
Ook is het eventueel mogelijk om bijvoorbeeld je moeder, zus of vriendin door ons op te laten maken, vraag daarover even naar meer informatie bij ons. Op de dag zelf zullen wij natuurlijk op locatie werken. Binnen een straal van 10km zijn de reiskosten inbegrepen.

Collage Bruid

Make-up Workshops

Ben je op zoek naar een gezellige activiteit voor een vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje met je collega’s of een leuk dagje uit met je vriendinnen? Dan is een make-up workshop wellicht iets voor jullie!
Gedurende de workshop krijgen de deelnemers persoonlijke adviezen. Iedereen is natuurlijk uniek. Je leert stap voor stap, in een ontspannen sfeer en onder professionele begeleiding hoe je je persoonlijke make-up kan aanbrengen.
Het is zowel mogelijk om de workshop bij ons op locatie te doen, maar het is ook mogelijk om het op een eigen locatie te doen mits deze aan onze voorwaarden voldoen, hierover kan je contact met ons opnemen.
De workshop is inclusief hapjes en drankjes en alle materialen, je hoeft dus niets zelf aan te schaffen. De workshop duurt gemiddeld 3 a 3,5 uur.

Collage Make-up workshops
Heren make-up

Er goed en verzorgd uitzien wil iedereen natuurlijk. Maar dat ging tot voor kort helemaal niet op voor de mannen. Want ook hij wil er natuurlijk goed uit zien! Gelukkig is daar verandering in gekomen. Mannen ontdekken tegenwoordig dat make-up ook voor hen geschikt is. Zeker nu de mogelijkheden er zijn, en de mannen make-up goed vertegenwoordigd is, begint men dit steeds normaler te vinden. Maar daar gaat best wat tijd inzitten voordat de make-up secuur en bijna onzichtbaar op het gezicht is aangebracht. Dat vraagt om een professionele hand en dit kunnen wij voor je verzorgen.


Fotografie make-up

Voor een fotoshoot is vaak een ander soort make-up vereist dan bij een dag- of avondmake-up. er wordt hierbij goed gelet op de belichting. de make-up wordt aangepast aan de fotoshoot, van een make-over tot een sessie voor een casting- of modellenbureau.

 

We zijn ook in te huren voor (Muziek)evenementen en andere promotionele activiteiten.

Voor prijzen kun je contact met ons opnemen.