Bekijk de desktop versie

Want je gezicht is je visitekaartje!

Recensies

Beauty Faces bestaat alweer een tijdje en ondertussen hebben al veel klanten verschillende behandelingen bij ons mogen ervaren. Hier heb je een idee hoe zij dit ervaren hebben..

 

 

“Anika is een lieve meid met verstand van zaken. Een ervaren schoonheidsspecialiste die je rust brengt. Heb een fantastische behandeling gehad en ga ook zeker terug komen!!”
~Wietske~

 

“Naast een professionele behandeling inclusief huidadvies, zorgt Anika er vooral ook voor dat je je op je gemak voelt tijdens de behandeling. Ook vind ik de producten waarmee ze werkt prettig en gebruik ik ze zelf ook voor mijn dagelijkse verzorging.”
~Astrid~

 

“Anika is een zeer competente schoonheidsspecialiste. Naast mijn bruidsmake-up, heb ik diverse behandelingen bij Beauty Faces gehad. Tijdens een behandeling wordt er veel tijd voor je genomen en wordt je echt in de watten gelegd. Zeker een aanrader!”
~Carien~

 

“Een fijne professionele schoonheidsspecialiste, maar ook iemand die goed is in visagie!”
~Marian~

 

“Niet alleen een zeer ontspannende behandeling gehad, maar ook nog eens uiterst effectief! Resultaat na de behandeling is bij mij nog weken lang voelbaar.”
~Stefan~

 

“Al een aantal keren bij schoonheidssalon Beauty Faces geweest, een uitgebreide behandeling gehad, wimpers en wenkbrauwen laten verven. Alle keren geniet je daar van de rust en aandacht die je krijgt van Anika. Ze werkt heel professioneel en ik kan het iedereen aanraden om bij haar een behandeling te nemen. Het is een prachtige salon!”
~Bertien~

 

“Een top schoonheidssalon! Mooi ingerichte ruimte. Vele mogelijkheden en geregeld leuke acties. Een echte aanrader!”
~Nienke~

 

“Beste schoonheidsspecialiste!”
~Elze~

 

“Al 1,5 jaar heb ik veel pijn in mijn rug en schouder en slaap ik door de pijn erg slecht. Na een behandeling (massage) van Anika slaap ik als een roos! Geweldig! Dankjewel!!”
~Jolanda~