Bekijk de desktop versie

Gezichtsbehandelingen

 

Quick Treatment

Deze behandeling is aan te raden voor alle huidtypes, behalve de gevoelige huid.
Een heerlijk ontspannende gezichtsbehandeling met de verzorgende producten van Dr. Grandel.
Wil je even lekker genieten, maar heb je niet te veel tijd in je overvolle agenda? Dan is deze Quick Treatment zeker iets voor jou. Doordat de behandeling 30 minuten duurt, onderga je in een korte tijd toch een verzorgende en ontspannende behandeling. Deze behandeling bestaat uit een oppervlaktereiniging, dieptereiniging met stoomdamp en wordt afgesloten met een serum en crème aangepast aan je huidtype. Bij deze behandeling wordt alleen het gezicht behandeld.

+/- 30 min. €24,95

—————————————————————————————————————————————

+/- 45 minuten +/- 70 minuten
- Oppervlaktereiniging - Oppervlaktereiniging
- Dieptereiniging - Dieptereiniging
- Onzuiverheden verwijderen - Onzuiverheden verwijderen
- Ter afsluiting een serum en crème - Oogmasker
- Ampul
 +/- 100 minuten - Gezichtsmasker
- Ter afsluiting een ampul en crème
- Oppervlaktereiniging
- Dieptereiniging
- Onzuiverheden verwijderen
- Gelaatsmassage
- Oogmasker
- Ampul
- Gezichtsmasker
- Décolleté pakking
- Ter afsluiting een ampul en crème

—————————————————————————————————————————————

Acné Treatment

Deze behandelingen zijn zeer sterk aan te raden voor de acné huid.
De huid heeft een vettige glans en zichtbare onzuiverheden. Ook is de behandeling geschikt voor een droge huid met neiging tot een strak gevoel en ontstoken onzuiverheden.

+/- 45 min. €39,95
+/- 70 min. €59,95 

+/- 100 min. €79,95

 

Elements of Nature Treatment

Deze behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypes.
Natuurcosmetica voor de hoogste eisen van de huid. De producten van Elements of Nature verenigen cosmetische resultaten en een gegarandeerd gevoel van welbehagen zich tot een uiterst moderne natuurlijke cosmetica die overtuigt met soepele en aangename texturen.

+/- 45 min. €39,95
+/- 70 min. €59,95
+/- 100 min. €79,95

 

Hydro Active Treatment

Deze behandelingen zijn zeer geschikt voor de droge tot vochtarme huid.
De huid intensief van vocht voorzien en verzorgen, dat is de grondgedachte achter de Hydro Active behandelingen. Ook worden de natuurlijke vochtbehoudende factoren van de huid gerestructureerd. Zo wordt het vochtbindend vermogen van de huid zichtbaar en voelbaar verbeterd.

+/- 45 min. €39,95
+/- 70 min. €59,95
+/- 100 min. €79,95

 

Sensitive Skin Treatment

Deze behandelingen worden sterk geadviseerd voor de gevoelige tot zeer gevoelige huid en voor de rosacea en couperose huid.
Steeds meer mensen neigen tot een gevoelige huid, deze sterkere reactiebereidheid is gebaseerd op een verzwakte barrièrefunctie van de huid. De producten die in deze behandelingen gebruikt worden zorgen voor een soort van “tweede” huid zodat de barrièrefunctie beter versterkt wordt.

+/- 45 min. €42,95
+/- 70 min. €62,95
+/- 100 min. €82,95

 

Vitamin Treatment

Deze behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypes, behalve de gevoelige huid.
De behandelingen bieden schoonheidsvitamines voor de jeugd van uw huid en het behoudt van vitaliteit en nieuwe energie. Er wordt voor gezorgd dat de huid sterker gemaakt wordt en beschermt wordt tegen voortijdige huidveroudering. Deze behandelingen zijn zeer aan te raden bij een huid die veel aan belastende milieucondities in de lucht is blootgesteld (oa. airconditioning, afvalstoffen, zonnebank, roken etc) en bijzondere bescherming nodig heeft.

+/- 45 min. €42,95
+/- 70 min. €62,95
+/- 100 min. €82,95

 

Beautygen Treatment

Deze behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypes, behalve de gevoelige huid, vanaf 30 jaar.
De producten van deze behandelingen bevatten een extract uit de sneeuwalg, dit extract activeert het ‘schoonheidsgen’ van de huid. De huid maakt hiermee meer peptiden aan die op hun beurt weer meer collagenen aanmaken. Deze behandelingen zijn bedoeld voor klanten die het allergrootste belang aan een jeugdig huidbeeld hechten, ze gaan lijntjes en rimpeltjes doelgericht en actief te lijf, waarbij het doel is de huidvernieuwingsprocessen op te wekken en hun huid weer te laten stralen.

+/- 45 min. €45,95 
+/- 70 min. €65,95 
+/- 100 min. €85,95

 

Anti Aging Treatment

Met de meest hightech cosmetica lijnen worden er in deze behandelingen gewerkt. Zij zorgen ervoor dat de merkbare en zichtbare successen tegen de tekenen des tijds bereikt worden. Ultramoderne inhoudsstoffen pakken de verschillende oorzaken van huidveroudering aan, met het doel ouderdomsverschijnselen meerdimensionaal te corrigeren. Sterk geconcentreerde preparaten ondersteunen bovendien de individuele behoeften en zorgen zo voor een vitaler, frisser en jonger uiterlijk van de huid.Deze behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypes, behalve de gevoelige huid, vanaf 35 jaar.

+/- 45 min. €45,95
+/- 70 min. €65,95
+/- 100 min. €85,95


Fruitzuur Treatment

Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype, zelfs voor de gevoelige huid.
Het verfijnt, balanceert en verjongt de huid. Het werkt dieper door dan een gewone peeling. Rimpels en fijne onregelmatigheden worden verminderd. Ook kunnen fruitzuren perfect worden ingezet om de huid te polijsten en om de vermoeide huid op te peppen. Fruitzuren zorgen voor een betere collageen aanmaak. De behandeling zal bestaan uit:

Oppervlaktereiniging
Dieptereiniging
Alpha Effect AHA Peeling icm AHA Mask
Oogmasker
Ampul
Hyaluron Masker
Ter afsluiting een ampul en creme

Ook goed voor een huid met:

- Pigmentvlekken
– Acné
– Vale huid (rokershuid)
– Droogtelijntjes
– Schilfering
– Grove poriën
– Zwangerschapsmasker
– (Acné) littekens

Niet aan te raden bij:

- Neiging tot keloid-vorming
– Gebruik van bepaalde medicijnen zoals Roaccutane
– Zwangerschap
– Eczeemhuid
– Actief herpes simplex virus

Om dit optimale verjongings effect te bereiken, adviseren we je de Dr. Grandel Alpha Effect AHA Peeling als dagelijkse spa behandeling te gebruiken gedurende 28 dagen. De Fruitzuur Treatment kan 1 tot 2 keer per jaar worden toegepast, klinisch getest! De Alpha Effect AHA Peeling krijg je van ons mee naar huis als je bij ons de Fruitzuur Treatment in kuurverband boekt (twv. €38,50).

1 behandeling +/- 60 min. €63,95 
4 behandelingen (kuurverband) incl. Alpha Effect Peeling voor thuisgebruik €200,-  i.p.v. €256,-!

Collage BF salon

 

Lichaamsbehandelingen

 

Relaxing Body Massage I
€27,50

Een ontspannende massage met een heerlijk geurende aromatische olie, waarbij je hele gelaat (décolleté, nek, schouders en gezicht) gemasseerd wordt. Deze behandeling zal ongeveer 25 minuten duren.

Let op! De Relaxing Body Massages II en III zijn niet in te boeken op dit moment.

Relaxing Body Massage II €32,50

Een ontspannende massage met een heerlijk geurende aromatische olie, waarbij je zelf kunt kiezen of je je benen of je rug, nek en schouders gemasseerd wilt hebben. Deze behandeling zal ongeveer 25 minuten duren.

 

Relaxing Body Massage III  €57,50

Een zeer aangename massage van de rug, nek, schouders en benen. Er wordt gemasseerd met een heerlijk geurende aromatische olie, waardoor je lichaam en geest tot rust komen. Deze behandeling zal ongeveer 55 minuten duren.

 

Back Treatment €27,50

Hierbij wordt de rug uitgebreid gescrubd in combinatie met stoomdamp, daarna wordt er een fijne body cream kort ingemasseerd. In overleg kan er tegen een meerprijs eventuele onzuiverheden verwijderd worden. Deze behandeling zal ongeveer 25 minuten duren.

 


Deelbehandelingen Gezicht

 

In behandeling Los
Wenkbrauwen epileren €9,00 €12,50
Wenkbrauwen of wimpers verven €8,00 €11,50
Wenkbrauwen en wimpers verven €14,00 €19,00
Bovenlip of kin harsen €8,00 €11,50
Bovenlip en kin harsen €14,00 €19,00
Décolleté Pakking* €12,50      —
Hyaluron Masker** €12,50      —

* Door het mirre extract in de pakking, wordt er voor een “push-up” effect van het décolleté gezorgd. En door het beukenknop extract worden de fijne lijntjes en rimpeltjes glad gestreken, waardoor de huid er duidelijker jonger en strakker uit gaat zien. Daarbij wordt de huid extra goed gevoed en gehydrateerd met deze pakking.
** Het Hyaluron Masker doordrenkt de huid intensief met vocht en reduceert elk strak gevoel, maar ondersteunt ook het ontspannen van de teint en zal de huid gladstrijken en laten stralen.

 

Deelbehandelingen Lichaam

Let op! Alle Deelbehandelingen Lichaam Harsen zijn niet in te boeken op dit moment.

Armen harsen €27,50
Onderbenen harsen €28,50
Bovenbenen harsen €29,50
Hele benen harsen €45,00
Rug of buik harsen €27,50
Paraffine handpakking €15,00