Bekijk de desktop versie

Arrangementen die bij ons te boeken zijn!

Bruidsarrangement 1

In dit arrangement zijn de proef- en bruidsmake-up inbegrepen, dit is wel exclusief eventuele reiskosten (als de locatie binnen een straal van 10 km valt rekenen we geen reiskosten).
Verder kan je heerlijk genieten van een Royal Treatment gezichtsbehandeling, meer informatie over deze behandeling kan je vinden onder het kopje Behandelingen.
En als extraatje mag je een lipstick naar keuze uitkiezen die je op de dag zelf nog weer kunt gaan gebruiken!

In plaats van €190,00 betaal je nu €170,00
Collage Bruid

Bruidsarrangement 2

(bedoeld voor bruid en bijv. moeder of vriendin van de bruid)

Ook in dit arrangement zijn de proef- en bruidsmake-up inbegrepen, exclusief eventuele reiskosten (als de locatie binnen een straal van 10 km valt rekenen we geen reiskosten).
Verder krijgt de vriendin/moeder ook een feestelijke make-up op de dag van het huwelijk aangebracht.
Je krijgt beiden een heerlijke Full Treatment gezichtsbehandeling om nog even heerlijk te mogen ontspannen voordat het zover is! Meer informatie over de gezichtsbehandeling kan je vinden onder het kopje Behandelingen.

In plaats van €255,00 betaal je nu €230,00

 

Herfst/Winter Arrangement

Om met de koude dagen weer heerlijk een beetje te kunnen ontspannen en vooral warm te blijven, krijg je bij dit arrangement een heerlijke Back Scrub, gevolgd door een Royal Treatment gezichtsbehandeling (zie Behandelingen). En dan onder het genot van een kopje koffie of thee krijgt u een fijne paraffine handpakking.

In plaats van €85,00 betaal je nu €70,00

 

Lente/Zomer Arrangement

De zomer is in aantocht, je hebt weer een heel jaar gehad en bent weer toe aan vakantie en gaat de zon opzoeken! Dan is het erg prettig om, voordat je op vakantie gaat, je gezicht nog even uitgebreid te laten verzorgen door ons met een Full Treatment gezichtsbehandeling, aangevuld met het verven van je wimpers en wenkbrauwen. Zo heb je niet telkens last van het feit dat je mascara of wenkbrauwpotlood eraf gaat in het water (zie Behandelingen).
De verf blijft gemiddeld zo’n 3 tot 4 weken goed zitten, dus ideaal voor je vakantie!
Daarbij krijg je een heel prettig serum mee met spf30 voor onder je dagcrème, zodat je goed beschermd bent tegen de straling van de zon.

In plaats van €90,00 betaal je nu €75,00

 

Zwangerschapsarrangement

Als je een kindje verwacht, voelt het fijn om je lichaam extra goed te verzorgen.
Er gebeurt van alles in je lijf en met al die veranderingen is ontspanning heel belangrijk. Bij dit arrangement mag je heerlijk genieten van een Royal Treatment gezichtsbehandeling (zie Behandelingen), verder worden de onderbenen heerlijk gescrubd en worden daarna heerlijk ingemasseerd met een verzorgende bodylotion. Tot en met de 25e week van je zwangerschap kun je nog heerlijk genieten van deze behandeling!
Als presentje krijg je een serum van Dr. Grandel met spf30 van ons mee die je onder je dagcrème kan aanbrengen, want als je zwanger bent is het zeer aan te raden om jezelf goed te beschermen tegen de zon.

In plaats van €115,00 betaal je nu €90,00
Zwanger collage