Bekijk de desktop versie

Want je gezicht is je visitekaartje!

Lente Special!

Lente Special

 

Product van de maand!

Wij lichten elke maand speciaal een huidverzorgingsproduct uit, dit om je wat meer te laten weten wat elk product in houdt. Erg leuk en handig! En om het dan nog extra leuk te maken geven we die gehele maand 10% korting op dat specifieke product, totdat de nieuwe maand weer begint. Wil je weten wat het huidige Product Van De Maand is? Klik dan hier.

 

10% Kortingsactie!

Elke keer als je bij ons een (deel)behandeling gehad hebt, kan je direct een volgende afspraak voor je nieuwe (deel)behandeling met ons inplannen. Als deze afspraak binnen de volgende 2 maanden valt dan krijg je automatisch op je volgende (deel)behandeling 10% korting. Niks moet natuurlijk, maar het is wel leuk meegenomen!

 

Vriendenactie!

Veel klanten van ons raden ons met regelmaat bij vrienden en familie aan, uiteraard willen we jullie hier graag voor belonen!
Met deze leuke actie krijg jij een forse korting (50%) bij ons op je eerstvolgende (deel)behandeling als je een bekende laat terugkomen met onderstaande bon. De voorwaarde is wel dat je kennis nog niet eerder bij ons een behandeling heeft gehad en je krijgt zelf de 50% korting als de bon van jouw kennis bij ons is ingeleverd. Uiteraard krijgt jouw kennis ook een leuke korting, namelijk 15% op de (deel)behandeling. Ook jouw kennis kan natuurlijk ook van deze actie weer gebruik maken! De onderstaande bon is bij ons in de salon te verkrijgen. actie

 

Facebookactie!

Naast bovenstaande actie houden wij ook met grote regelmaat leuke Deel&Win actie’s op onze Facebook pagina. Hoe werkt het?

Simpel! Je gaat naar onze Facebook pagina, je Liked Schoonheidssalon Beauty Faces, je kijkt wat onze actuele actie is (kan zelfs een gratis behandeling zijn!), dan tag je jezelf in de desbetreffende foto en deel je het bericht/foto op je eigen tijdlijn. Het mooiste is nog dat je elke keer weer opnieuw mee doet met elke nieuwe actie aangezien wij elke keer weer een naam uit de kom trekken van een ieder die ons geliked heeft!